Toiletruller i forklædning

Gem dine tomme toiletruller og køkkenruller. De kan bruges til så meget forskelligt! Vores er blevet brugt til mange sjove og kreative ting gennem tiden, de er simpelthen geniale til alskens kreative udskejelser. Små figurer, serviet-ringe, kikkerter og enhjørningehorn, for bare at nævne nogle. Og det koster gratis. brug dem sammen med noget du har i forvejen: snor, knapper, papir-muffinsforme, gavepapir. Slip fantasien løs!

Forleden var turen kommet til den helt store finale! De to små og jeg byggede vores egen kuglebane. Et godt heldagsprojekt, hvis man skal finde på en indendørsaktivitet til dette meget kolde forår.

Vi malede en masse rør med vandfarver, den Albert på 2 år syntes dog at det var mere sjovt at putte rullerne ned i vandet, hvilket satte en del af dem ud af kraft…

Men Elvira på 4 år og jeg brugte hele formiddagen på at male rør, -og i hendes tilfælde også ben og mave. Sådanne paprør er så dejligt taknemmelige at male på, da malingen hurtigt suger ind i dem, så slipper man ligesom for det værste svineri. Med mindre altså barnet ligefrem maler på sig selv som i vores tilfælde.

Selve designet krævede en større ingeniørudregning for at kuglerne ikke skulle flyve af, men til sidst stod den der!

Som bagbeklædning brugte vi en tidligere låge fra en IKEAreol, rørene er limet på med limpistol. Man kan jo bruge hvad som helst, en træplade, et kraftigt stykke pap, eller bagsiden af døren på børneværelset.

Kuglebane af toiletruller
Kuglebane lavet ud af diverse paprør.

Rullerne kan også få en mere pratisk funktion. Til jul, og her til påske, har jeg lavet serviet-ringe ud af dem. Et af mine kriterier, når jeg er producerer kreative ting er, at jeg ikke køber nye materialer. Jeg bruger det jeg har i gemmerne, og det er en sand tilfredsstillelse at få tyndet ud i noget af det! En enkelt undtagelse er dog når jeg syr… Jeg kan ikke køre forbi en genbrugsbutik uden liiige at kigge forbi deres stofafdeling og hobbyhjørne.

Servietringe til påskebordet.
Servietringe til jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.