Genbrug og redesign

Genbrug/Opbrug:

Jeg elsker at genbruge og re-designe ting. Lad os bruge det vi har, i stedet for hele tiden at købe nyt og smide væk! Og nå ja, så er det jo en oplagt post man kan spare noget på, hvis man er ude i det ærinde.

Når man har små børn, kan man nemt eksperimentere med selv at sy noget til dem, de er som regel ligeglade med hvad de har på og ofte render de alligevel rundt helt uden noget…

Her er et eksempel i den lille afdeling. Hagesmække. Stoffet var noget jeg havde fået af en veninde, indeni er et gammelt håndklæde. Motiverne er klippet ud af tidligere sengetøj og gardiner fra et børneværelse. Jeg har lavet dem vendbare, så der er 2 hagesmække i hver. Og så er de ekstra lange, så de kan nå ind under en tallerken.

Det eneste de har kostet mig er lidt aktivitet fra de små grå til at udtænke designet (ikke raketvidenskab) skråbåndet som jeg alligevel havde indkøbt til et andet projekt, og så tiden til at sy dem.

Redesign:

Redesign fra herreskjorte til damebluse
Min svigersfars skjorte fik forlænget sit liv som damebluse

Et af mine eksempler på redesign -også i nybegynderversionen, er en skjorte fra min afdøde svigerfar. Min mand havde brugt den et par år, og den var efterhånden blevet slidt og flænset et par steder, så han ville smide den ud. Det kunne jeg jo ikke lade gå uprøvet forbi!

Så der blev en bluse til mig, og verdens sødeste knickers til junior.

Farfars aflagte skjorte er blevet til et par knickers

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.